2011. szeptember 28., szerda

33 Postcards...ajánlóm!

<Mei Mei, egy kínai árva kislány, tíz éve arról álmodik, hogy találkozik ausztrál támogatójával, Dean Randall-lel és az ő "tökéletes családjával". 16 éves mikor az árvaház Ausztráliába utazik, hogy részt vegyen az ausztrál Kórusfesztiválon. Mei Mei megragadja az alkalmat, hogy végre találkozzon Mr. Randall-lel, akit eddig csak a leveleiből ismer. De amit talál, az messze nem azt az idilli képet ábrázolja, amit a férfi képeslapjai.>

Talán nem árulok el túl nagy titkot, hisz a trailerből úgy is kiderül, hogy Mr. Randall bizony a dutyiból írogatott a kis árvának. Mei Mei (ZHU LIN) elég naiv, egyből elhiszi azt, ami le van írva, eszébe sem jutna, hogy egy felnőtt esetleg becsaphatja, pozitívan áll a világhoz, mely szerinte csak jó dolgokat tartogat számára. Neki már az is sokat jelent, hogy a Nagyvilágban van egy olyan ember, akinek fontos, aki gondol rá és ezt szeretné meghálálni, mikor meglátogatja a férfit. Randall persze először szégyenli magát, igyekszik rövidre fogni a látogatásokat, de később a lány lesz a napsugár az életében. Szép film volt. Mindenki tegye bele a megnézendő kategóriába!!!
Nem tudom, hogy hogyan, de Guy Pearce szinte mindig el tud bűvölni a játékával. Most is, ahogyan a börtöntölteléket játszotta és legutóbbi alakításában is (Mildred Pierce) amikor az aranyifjút. Zseniális színész, akinek mindig van valami a tarsolyában...és ehhez jön még a kellemes hangja is :) Tuti színész!

A film befejezése is tetszett (illett a filmhez!)

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...